Deelnemen

Leuk dat je overweegt deel te nemen aan het NK Aerial & Pole 2022!

Inschrijven kan van 1 januari tot 1 februari 2022 via onderstaande knoppen.

ATLEET INFORMATIE Om te zorgen dat het NK goed verloopt zijn er regels voor deelnemers, coaches, organisatie en andere betrokkenen. Zo veel mogelijk essentiële informatie voor de atleten heeft DAPF opgenomen in een atleten-informatiepakket dat hieronder te bekijken en downloaden is. Er is een versie voor Nederlandse atleten en een versie voor atleten uit de Open Competitions.


DIVISIES Voor Nederlandse deelnemers in Pole Sport en/of Aerial Hoop bieden we 2 divisies aan: Elite (het hoogste niveau) en Professional. Voor Artistic Pole en Artistic Hoop bieden we enkel Professional al (wat daar het hoogste niveau in is) en Ultra Pole heeft maar 1 divisie. De divisie Amateur bieden wij niet aan, er zijn genoeg wedstrijdmogelijkheden in Nederland op dat niveau. Omdat er diverse regels zijn over wanneer je in welke divisie deel kunt nemen raden we je aan het onderstaande stroomdiagram (versie 2022) te raadplegen:


REGLEMENTEN Het wedstrijdreglement wat ook door de jury gebruikt wordt om de prestatie van een atleet te beoordelen, genaamd Code of Points, met daarbij ook de Rules & Regulations, een document waarin regels opgenomen zijn over bijvoorbeeld kostuum, trainingspakken, coachvereisten en kwalificatie, wordt door de IPSF bepaald. Elke discipline heeft zijn eigen Code of Points (COP). Naast de COP van elke discipline zijn er ook regelgevingen over enkele andere praktische zaken zoals o.a. anti-doping, code of ethics en equality. Alle documenten zijn te vinden op: http://www.polesports.org/about-us/document-policies. Wij kiezen er bewust voor de documenten niet te implementeren op onze site om verouderde versies te voorkomen. WIJ RADEN IEDERE ATLEET EN COACH AAN OM ALLE DOCUMENTEN DOOR TE LEZEN!

Om de kennis van de Code of Points goed tot je te nemen biedt de IPSF cursussen aan. Meer informatie en data kun je vinden op ipsf.thinkific.com. Om als coach IPSF-endorsed te zijn zijn sommige van deze cursussen verplicht.


TOT SLOT Heb je vragen, laat het ons weten! Je kunt ons mailen op nk@dapf.nl. Ook organiseren we tweemaal een online Q&A: op 15 januari en 6 maart waar je je vragen kunt stellen.

Reacties zijn gesloten.