Deelnemen

DE INSCHRIJVING VOOR 2023 IS GESLOTEN, DANK VOOR HET INSCHRIJVEN!

ATLEET INFORMATIE Om te zorgen dat het NK goed verloopt zijn er regels voor deelnemers, coaches, organisatie en andere betrokkenen. Zo veel mogelijk essentiële informatie voor de atleten heeft DAPF opgenomen in een informatiepakket dat hieronder staat. Klik op de naam om te bekijken in de browser of klik erachter op “download” voor een PDF. Er is een versie voor Nederlandse atleten en een (engelstalige) versie voor atleten uit de Open Competitions.

BENODIGDE BESTANDEN Atleten hebben een aantal documenten van DAPF nodig om deel te nemen. Deze download je hieronder (klik op “download” achter de bestandsnaam). Het heeft de voorkeur dat de bestanden digitaal ingevuld worden en niet geprint en gefotografeerd.

FORM CHECKING Atleten kunnen hun formulieren vooraf (tot uiterlijk 5 mei 2023) laten controleren door de headjudge voor £5 per formulier. Dat kan via https://ipsfpolesports.wufoo.com/forms/m1qwoakt1ljhwwe/.


TEMPERATUUR IN DE ZAAL Op de NK-locatie is er klimaatbeheersing en kunnen we de temperatuur in de zaal dus instellen. Na alle atleten de gelegenheid te hebben gegeven hun voorkeur aan te geven is er gekozen om voor het NK2023 de temperatuur op 20 graden celsius vast te stellen. Zie hieronder de verantwoording.


REGLEMENTEN & FORMULIEREN Zoals in het informatiepakket beschreven is er een wedstrijdreglement dat door de jury gebruikt wordt om de prestatie van een atleet te beoordelen, genaamd de Code of Points. Onderdeel is de Rules & Regulations, een document waarin regels opgenomen zijn over bijvoorbeeld kostuum, trainingspakken, coachvereisten en kwalificatie. Alles wordt ontwikkeld en bepaald door de IPSF en elke discipline heeft zijn eigen Code of Points (COP). Naast de COP’s zijn er ook regelboeken over andere zaken zoals o.a. anti-doping, ethics en equality. Alle documenten zijn te vinden op: http://www.polesports.org/about-us/document-policies. Hier kun je ook de formulieren downloaden die je moet aanleveren voor je deelname. Wij kiezen er bewust voor de documenten niet te implementeren op onze site om verouderde versies te voorkomen. Elke atleet en coach moet bekend zijn met deze documenten, dus lees ze via de link door.

Om de kennis van de Code of Points goed tot je te nemen biedt de IPSF cursussen aan. Meer informatie en data kun je vinden op ipsf.thinkific.com. Inschrijven gaat dit jaar via https://ipsfpolesports.wufoo.com/forms/mf78xhl1x34xuk/ Om als coach IPSF-endorsed te zijn, zijn sommige van deze cursussen verplicht. In het informatiepakket bovenaan deze pagina staat meer informatie hierover.


DIVISIES Ons NK biedt voor Sports (Pole, Aerial Hoop en Aerial Pole) 2 divisies aan: Elite (het hoogste niveau) en Professional. Voor Artistic bieden we enkel Professional aan (wat daar het hoogste niveau in is) en Ultra Pole heeft geen divisies. De divisies Semi-Pro en Amateur bieden wij niet aan, er zijn genoeg wedstrijdmogelijkheden in Nederland op dat niveau. Omdat er diverse regels zijn over wanneer je in welke divisie deel kunt nemen hebben wij ene stroomdiagram (versie 2023) gemaakt:


TOT SLOT Heb je vragen, laat het ons weten! Je kunt ons mailen op nk@dapf.nl. Ook organiseren we tweemaal een online Q&A: op 15 januari en 16 april waar je je vragen kunt stellen.

Reacties zijn gesloten.