Deelnemen

Inschrijving 2021 is reeds gesloten!

Bekijk voor het inschrijven goed het stroomdiagram zodat je zeker weet dat je je voor de juiste divisie inschrijft.

Maak hieronder je keuze om je daadwerkelijk in te schrijven.

Deelname informatie

Om te zorgen dat het NK goed verloopt zijn er regels voor deelnemers, coaches, organisatie en andere betrokkenen. Alle informatie die essentieel is voor de atleten heeft DAPF opgenomen in een atleten-informatiepakket dat hieronder te bekijken en downloaden is.

Het tweede document dat voor deelnemers zeer belangrijk is, is het wedstrijdreglement wat ook door de jury gebruikt wordt om de prestatie van een atleet te beoordelen, genaamd Code of Points (elke discipline heeft zijn eigen COP), met daarbij ook de Rules & Regulations, een document waarin regels opgenomen zijn over bijvoorbeeld kostuum, trainingspakken, coachvereisten en kwalificatie. Daarnaast zijn er ook regelgevingen over enkele andere praktische zaken zoals o.a. anti-doping, code of ethics en equality. Alle documenten zijn te vinden op: http://www.polesports.org/about-us/document-policies. Wij kiezen er bewust voor de documenten niet te implementeren op onze site om verouderde versies te voorkomen.

WIJ RADEN IEDERE ATLEET EN COACH AAN OM ALLE DOCUMENTEN DOOR TE LEZEN!

Om de kennis van de Code of Points goed tot je te nemen biedt de IPSF cursussen aan. Meer informatie en data kun je vinden op ipsf.thinkific.com. Om als coach IPSF-endorsed te zijn zijn sommige van deze cursussen verplicht.

Heb je vragen, laat het ons weten! nk@dapf.nl

Reacties zijn gesloten.