Lidmaatschapsinformatie

DAPF is een vereniging, wij zijn er dus niet alleen voor de aerial & pole-community, wij worden er door gevormd!

Lid worden doe je vooral omdat je aerial & pole een warm hart toedraagt, het belangrijk vindt dat er een belangenbehartiger is voor de sport, wil dat leslocaties ondersteund worden in kwaliteit en veiligheid en waarde hecht aan een nationale wedstrijd zodat talent een podium krijgt en zich (inter)nationaal kan profileren. Als lid lever je hieraan een bijdrage, financieel maar ook inhoudelijk.

Als lid heb je namelijk stemrecht in de Algemene Ledenvergadering (ALV) waarin beslissingen genomen worden over beleid en bestedingen. Wij leggen aan jou verantwoording af over het afgelopen jaar en jouw mening gevraagd over de invulling van het nieuwe verenigingsjaar. Je kan zaken aandragen die jij belangrijk vindt voor de sport en samen maken we, op basis van democratie, plannen voor de toekomst. Ook tussendoor vragen we je mening in de besloten Facebookgroep. Leden kunnen zich aanmelden voor een plek in het bestuur of één van de commissies om zo je bijdrage te vergroten. Ook heb je als lid recht om deel te nemen aan het NK. Natuurlijk profiteer je als lid ook van extra voordelen.

Ledenvoordeel

Naast incidentele voordelen zoals een tijdelijke actieprijs bij een webshop of een cadeautje op het NK hebben wij de volgende structurele ledenvoordelen kunnen organiseren:

10% korting bij Pole and Aerial sports en Sportpostcards

DAPF biedt zelf de volgende ledenvoordelen, naast de diensten die wij beschikbaar stellen:

  • Elk jaar 5 euro korting op een toegangskaart voor het NK (keuze uit dag- of weekendkaart)
  • Digitale nieuwsbrief én toegang besloten Facebook-groep, waar exclusieve kennis wordt gedeeld.
  • Jaarlijkse ledendag vol ontmoeting, workshops en meer leuks (vanaf 2021 indien Covid-19 het toelaat)
  • Kersttombola voor leden die aanblijven in het nieuwe jaar
  • Een gratis lidmaatschap bij de Nederlandse Algemene Danssport Bond. Hoe dat zit lees je hieronder.

Twee lidmaatschappen in één!

Als je het lidmaatschap bij DAPF afsluit krijg je er een tweede lidmaatschap bij, namelijk van de Nederlandse Algemene Danssport Bond. Jouw basislidmaatschap bij NADB wordt door DAPF geregeld en betaald onder strikte afspraken en zorgt ervoor dat je als pole & aerial beoefenaar kan profiteren van NOC*NSF faciliteiten zoals o.a. Centrum Veilige Sport, een bondsarts en Instituut SportRechtspraak. Lees meer over de samenwerking met NADB en bekijk ook de NADB bestanden waarmee je akkoord gaat: NADB algemene informatie en NADB Statuten.


Praktische informatie

Lidmaatschap kost 20 euro per jaar. Als je nu lid wordt is dat voor het lopende kalenderjaar. De volgende betaling zal via automatische afschrijving van 20 euro in januari van het eerstvolgende kalenderjaar zijn. Als je het lidmaatschap afsluit na 1 juli geldt een actieprijs van 10 euro (50% korting) voor het dan lopende jaar. Wat je van ons mag verwachten voor die contributie kun je terugvinden in onderstaande 2 bestanden, evenals wat wij van jou verwachten.

Notarieel vastgelegde statuten en Contributie-reglement kun je vinden bij onze documenten.

Heb je nog vragen, schroom niet om ze te stellen!

Mogen we je begroeten als nieuw lid?

Reacties zijn gesloten.