Meehelpen

Deze informatie heeft betrekking op het NK van 2022.

Voor het NK-weekend zoeken wij vrijwilligers. Je kunt je met het formulier onderaan de pagina opgeven. Als vrijwilliger heb je vrije toegang op de dag dat je helpt en indien qua tijd van toepassing wordt lunch/diner voorzien. Ook zorgt DAPF voor een polo/shirt zodat je herkenbaar bent als vrijwilliger.

Alle vrijwilligers krijgen vooraf een duidelijke uitleg, zodat je weet wat er van je verwacht wordt. Deze briefing is online op zondag 3 april om 20:00. Kun je deze tijd écht niet, geef het dan aan op het formulier, dan zoeken we een alternatief. Aanwezigheid is een vereiste!

Er zijn verschillende taken beschikbaar.

  • Apparatus poetsen: Tussen de routines door de palen/hoop/vloer schoonmaken. Je moet ervaren zijn in klimmen/zitten. Je ziet de wedstrijd van dichtbij, vanaf de zijkant.
  • Deur bewaken/kaartcontrole: Alleen doorlaten wie backstage mag bij de deuren tussen de tribunes en/of bij de entree van de zaal zorgen dat alleen mensen binnenkomen die een toegangsbewijs hebben. Soms een kleedkamer/tribune-check. Je kunt de wedstrijd zien.
  • Jury-assistent/timer: Juryteam aan hun tafel ondersteunen met formulieren, drankjes of stopwatch bedienen. Engels kunnen spreken en verstaan is een vereiste.
  • Licht/Geluid: De juiste muziek starten op het juiste moment en/of het licht bedienen vanuit de regiekamer bovenaan de tribune. Technisch inzicht is een vereiste.
  • Kassa/Infostand: Kaarten scannen en toegangsbewijzen uitreiken. Ook beantwoord je vragen van publiek en atleten, beheer je de kassa en en verkoop je loterijtickets. Deze taak is bij de infobalie in de hal, waar ook de stands staan.
  • Kleine taken manager: De onmisbare partij die onvoorziene zaken oppakt, assisteert waar het nodig blijkt, kleine taakjes doet, controlerondes doet etc. Als er even niets te doen is ben je vrij om naar de wedstrijd te kijken.
  • Op/afbouw: Het helpen om alles klaar te zetten vooraf aan het evenement en weer op te ruimen na het evenement. Sjouwen moet geen bezwaar zijn. Het podium wordt door een externe partij gebouwd, het gaat om banners/tafels/stoelen/kleine spullen.

Vrijwilligers die hele dagen kunnen hebben de voorkeur en worden als eerste ingepland.


Wil je niet alleen op het event helpen, maar ook helpen om het NK te organiseren? Neem dan contact met ons op via nk@dapf.nl. De commissie kan altijd versterking gebruiken, voor dit jaar of volgend jaar!

Reacties zijn gesloten.