Meehelpen

Voor het NK-weekend zoeken wij vrijwilligers. Je kunt je met het formulier onderaan de pagina opgeven. Als vrijwilliger heb je vrije toegang op de dag dat je helpt en lunch/diner wordt voorzien. Ook zorgt DAPF voor een polo/shirt zodat je herkenbaar bent als vrijwilliger.

Alle vrijwilligers krijgen vooraf een duidelijke uitleg, zodat je weet wat er van je verwacht wordt. Deze briefing(s) is/zijn online op zondag 3 april en zullen maximaal 1 uur duren. De tijden worden bepaald a.d.h.v. ieders beschikbaarheid, geef dus al je mogelijkheden op. Aanwezigheid is een vereiste!

Er zijn verschillende taken beschikbaar.

 • Apparatus poetsen: Tussen de routines door de palen/hoop/vloer schoonmaken. Je moet ervaren zijn in klimmen/zitten. Je ziet de wedstrijd vanaf de zijkant.
 • Deur bewaken: Alleen doorlaten wie backstage mag bij de deuren tussen de tribunes. Soms een kleedkamer-check.
 • Kaartcontrole: Bij de entree van de zaal zorgen dat alleen mensen binnenkomen die een toegangsbewijs hebben. Soms een tribune-check.
 • Jury-assistent / timer: Juryteam aan hun tafel ondersteunen met formulieren, drankjes of stopwatch bedienen. Engels kunnen spreken en verstaan is een vereiste.
 • Licht / Geluid: De juiste muziek starten op het juiste moment en/of het licht bedienen vanuit de regiekamer bovenaan de tribune. Technisch inzicht is een vereiste.
 • Kassa / Infostand: Kaarten scannen en toegangsbewijzen uitreiken. Ook beantwoord je vragen van publiek en atleten, beheer je de kassa en en verkoop je loterijtickets. Deze taak is bij de infobalie in de hal, waar ook de stands staan.
 • Kleine taken manager: De onmisbare partij die onvoorziene zaken oppakt, assisteert waar het nodig blijkt, kleine taakjes doet, controlerondes doet etc. Als er even niets te doen is ben je vrij om naar de wedstrijd te kijken.
 • Op/afbouw: Het helpen om alles klaar te zetten vooraf aan het evenement en weer op te ruimen na het evenement. Sjouwen moet geen bezwaar zijn.

We streven ernaar taken af te wisselen, zodat bijv. palenpoetsers daarna ook wat meer rust kunnen nemen als deurwacht. Of de kassa-vrijwilliger daarna ook wat van de wedstrijd kan zien als kaart-controleur. Vrijwilligers die hele dagen kunnen en meerdere taken aanvinken hebben dan ook de voorkeur en worden als eerste ingepland.


  GEEF JE HIERONDER OP
  Lees eerst bovenstaande goed door!

  Je voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer (alleen voor noodgevallen)

  Wanneer ben je beschikbaar?

  Wat kan en wil je doen?

  Welke tijd(en) kun je voor de online briefing op 3 april? (duurt max. 1 uur)

  Welke maat shirt/polo wil je?

  Moeten we ergens rekening mee houden t.a.v. het eten?

  Is er nog iets dat we moeten weten?

  Wil je niet alleen op het event helpen, maar ook helpen om het NK te organiseren? Neem dan contact met ons op via nk@dapf.nl. De commissie kan altijd versterking gebruiken, voor dit jaar of volgend jaar!

  Reacties zijn gesloten.