Sponsors

Het NK Aerial & Pole is de perfecte gelegenheid om uw bedrijf of product aan te prijzen. In ruil voor financiële of materiële steun bieden wij veel exposure mogelijkheden. Elke bijdrage, groot of klein, is welkom! U kunt ook een donatie leveren voor onze ledenloterij, hier zijn wij ook blij mee. 

Onderstaande partijen hebben de stap genomen en maken het NK Aerial & Pole 2024 mogelijk. Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun bijdrage! Staat u hier binnenkort ook als sponsor van het NK Aerial & Pole 2024? 

SPONSORS

Hoofdsponsor: Polestar Polewear

Polewear made with the love for comfort.

Bezoek ons op: https://www.polestarpolewear.com


Zilveren sponsor met stands op het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole 2024. Klik op het logo om de website van onze sponsor te bezoeken!


Bronzen sponsors met stands op het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole 2024. Klik op het logo om de website van onze sponsors te bezoeken!

De sponsormogelijkheden die nog aangeschaft kunnen worden voor het NK 2024, worden hieronder getoond of lees het informatiepakket voor meer informatie over de mogelijkheden en een vergelijking van de opties.

Mocht je zelf andere ideeën hebben benader ons ook zeker, want wij hechten waarden aan onze samenwerking met anderen! Neem contact op met bestuur@dapf.nl

Reacties zijn gesloten.