Event informatie

Heb je vragen over het NK? Mailen kan naar nk@dapf.nl.

Regelmatig hebben atleten de wens van klimaatbeheersing op het NK uitgesproken. Aan deze wens kunnen wij nu voldoen met de Van Der Knaaphal in Ede! Met een paar consessies, kunnen we jullie nu melden dat het NK op een constante temperatuur zal kunnen plaatsvinden. Een ander pluspunt is dat Ede centraler gelegen en beter bereikbaar is. Doordat de afstemming om dit te realiseren wat tijd heeft gekost was inmiddels de voorkeursdatum van 14/15 mei, zoals door onze leden via een poll verkozen, niet meer beschikbaar bij de IPSF en zodoende zijn we uitgeweken naar de dichtsbijzijnde optie: 7&8 mei.⁠

🏆 NK AERIAL & POLE 2022⁠

🗓️ 7 & 8 mei⁠

📍Van Der Knaaphal, Ede⁠

✅Aerial Hoop: elite & professional

✅Pole Sports: elite & professional

✅Para Pole⁠

✅Artistic Hoop⁠

✅Artistic Pole⁠

✅Ultra Pole⁠

✅Open competitions⁠⁠


AERIAL POLE

De IPSF heeft een nieuwe Aerial discipline toegevoegd: Aerial Pole. DAPF staat er voor open deze discipline aan het NK toe te voegen, maar omdat er nog te weinig bekend is over de rigging/endorsements en er onder onze leden ook geen massale animo lijkt te zijn is besloten dit niet te doen voor editie 2022, maar pas in overweging te nemen voor editie 2023.


CORONA

De organisatie zal er alles aan doen wat binnen de mogelijkheden ligt om het NK als een live evenement te organiseren. Het kan zijn dat er i.v.m. de geldende maatregelen aanpassingen gedaan worden aan het evenement, maar we proberen zo veel mogelijk het vertrouwde karakter van een live NK te benaderen. Omdat maatregelen nog op het laatste moment door de overheid gewijzigd kunnen worden zullen tot het laatste moment nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Wij doen onze uiterste best om deze wijzigingen, indien aan de orde, zo helder mogelijk te communiceren. Mocht in het ergste scenario een live evenement niet mogelijk blijken, krijgen deelnemers/toeschouwers hun inleg in deelnamekosten/toegangskaarten retour.

Reacties zijn gesloten.