Event informatie

Het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole komt eraan! Op dit evenement kun je topatleten in de paaldanssport, aerial hoop en aerial pole komen bewonderen. Ze strijden om de titel van Nederlands kampioen en de hoogste niveaus voor een WK-kwalificatie. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Krijg hier een indruk van alle onderdelen. Daarnaast is het NK hét event om andere liefhebbers te ontmoeten en zullen er ook standjes aanwezig zijn met leuke pole & aerial producten.

🏆  NK AERIAL & POLE 2024🗓️  1 & 2 juni⁠ 2024

📍 Van Der Knaaphaladres: Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 in Ede⁠ Plan hier je route naar de NK-locatie


Het programma voor het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole 2024 is bekend.

Bekijk het programma hieronder:


Tijdens het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole komen atleten uit voor een team, het meest gebruikelijke is namens een leslocatie. Neutrale atleten zitten in het DAPF team. Hieronder een overzicht van de deelnemende teams tijdens het NK Aerial & Pole 2024.

Dit jaar mogen wij ook weer internationale atleten verwelkomen op het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole 2024! Hieronder een overzicht van de deelnemende ‘open athletes’.


Het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole is erkend door de International Pole Sports Federation, de internationale sportbond voor de aerial en paaldanssport, en biedt de onderstaande erkende categorieën. Wij bieden in deze categorieën ook Open Competitions waar internationale atleten zonder een nationale competitie aan mee kunnen doen. Wil je meedoen aan het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole? Bekijk dan de pagina Deelnemen.

✅ Pole Sports: elite & professional, incl. Para Pole

✅ Aerial Pole: elite & professional

✅ Aerial Hoop: elite & professional

✅ Artistic Pole

✅ Artistic Aerial Pole

✅ Artistic Hoop

✅ Ultra Pole⁠

✅ NIEUW in 2024: Artistic Groepen in Pole, Aerial Pole of Hoop


DAPF is trots dat Polestar Polewear de hoofdsponsor is van het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole 2024!

Over Polestar Polewear:

Bij Polestar Polewear geloven we dat pole dancing niet alleen een kunstvorm is, maar ook een krachtige vorm van zelfexpressie en zelfvertrouwen. Onze passie is om deze ervaring voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht hun lichaamstype of achtergrond. Het begon allemaal toen onze oprichter zelf begon met pole dancing en merkte hoe moeilijk het was om een outfit te vinden die goed paste en haar comfortabel liet bewegen. Telkens weer stuitte ze op hetzelfde probleem: de beschikbare opties pasten gewoon niet goed bij haar lichaamstype. Maar in plaats van genoegen te nemen met compromissen, besloot ze haar eigen oplossing te creëren. Met een toewijding aan vakmanschap en een verlangen om anderen te helpen, begon ze met het ontwerpen en maken van haar eigen pole dance outfits. Door haar eigen patronen te creëren en uitgebreide testsessies uit te voeren met mensen van alle vormen en maten, ontdekte ze de sleutel tot het maken van outfits die zowel flatterend als functioneel zijn. Bij Polestar Polewear draait alles om maatwerk en comfort. We begrijpen dat elk lichaam uniek is en streven ernaar om outfits te leveren die jouw natuurlijke schoonheid omarmen en je zelfvertrouwen vergroten. Of je nu net begint met pole dancing of een doorgewinterde professional bent, onze collectie is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. We zijn trots op ons werk en kijken ernaar uit om jou te helpen de perfecte outfit te vinden waarin je je krachtig en zelfverzekerd voelt. Welkom bij Polestar Polewear – waar passie en perfectie samenkomen!

Bronzen sponsors:


We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen of sponsoren!

Heb je vragen over het NK? Mail naar nk@dapf.nl

Reacties zijn gesloten.