Event informatie

🏆 NK AERIAL & POLE 2023

🗓️ 24 & 25 juni⁠

📍Van Der Knaaphal, Ede⁠

Plan hier je route naar de NK-locatie

Het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole komt eraan! Op dit event kun je top-atleten in de paaldanssport en aerial hoop komen bewonderen, met nieuw dit jaar: de aerial pole! Ze strijden om de titel van Nederlands kampioen en de hoogste niveaus voor kwalificatie op het WK in Pole. Geen idee wat je kunt verwachten? Krijg hier een indruk van alle onderdelen. Daarnaast is het NK hét event om andere liefhebbers te ontmoeten, zullen er ook standjes aanwezig zijn met leuke pole & aerial producten en is er een loterij met mooie prijzen. Dit jaar heeft het NK maar liefst 7 disciplines, met meerdere divisies én open competition deelnemers uit landen die geen eigen nationaal kampioenschap hebben.

✅Pole Sports: elite & professional, inclusief Para Pole

✅Aerial Pole: elite & professional

✅Aerial Hoop: elite & professional

✅Artistic Pole

✅Artistic Aerial Pole

✅Artistic Hoop

✅Ultra Pole⁠


PROGRAMMA NK Het schema van het NK Aerial & Pole vind je hieronder. Op computers zal deze worden weergegeven, op telefoons of tablets moet je het eerst aanklikken. Je kan het programma ook downloaden via de knop achter de bestandsnaam.

De volgorde van de atleten binnen hun categorie is bepaald volgens een running order trekking, die je terug kunt zien op ons YouTube kanaal.


Uiteraard zoeken we ook mensen die willen helpen of sponsoren!

Heb je vragen over het NK, mail naar nk@dapf.nl.

Reacties zijn gesloten.