Event informatie

Deze informatie heeft betrekking op het NK van 2022.

Heb je vragen over het NK? Mailen kan naar nk@dapf.nl.

HET NK AERIAL & POLE 2022 KOMT ERAAN! Op 7 en 8 mei vindt het Nederlands Kampioenschap plaats in de Van Der Knaaphal in Ede. Op dit event kun je top-atleten in de paaldanssport en aerial hoop komen bewonderen. Ze strijden om de titel van Nederlands kampioen en kwalificatie voor het WK in Zwitserland. Op zaterdagavond is de Artistic & Ultra avond, waarbij de atleten zich voornamelijk richten op een artistieke podiumpresentatie en op zondag is de Sports dag waar de extremen in kracht en lenigheid opgezocht worden. Geen idee wat je kunt verwachten? Een indruk kun je vinden op https://www.dapf.nl/toelichting-competities. Daarnaast is het NK hét event om andere liefhebbers te ontmoeten en zullen er ook standjes aanwezig zijn met leuke pole & aerial producten (zie www.dapf.nl/sponsors om te ontdekken wie). Het programma vind je hieronder en toegangskaarten koop je via www.dapf.nl/tickets. Ben je erbij?

🏆 NK AERIAL & POLE 2022⁠

🗓️ 7 & 8 mei⁠

📍Van Der Knaaphal, Ede⁠

NIEUWE LOCATIE Regelmatig hebben atleten de wens van klimaatbeheersing op het NK uitgesproken. Aan deze wens kunnen wij nu voldoen met de Van Der Knaaphal in Ede! Met een paar consessies, kunnen we jullie nu melden dat het NK op een constante temperatuur zal kunnen plaatsvinden. Een ander pluspunt is dat Ede centraler gelegen en beter bereikbaar is.

✅Aerial Hoop: elite & professional

✅Pole Sports: elite & professional

✅Artistic Hoop⁠

✅Artistic Pole⁠

✅Ultra Pole⁠

✅Open competitions⁠⁠

GEEN AERIAL POLE De IPSF heeft een nieuwe Aerial discipline toegevoegd: Aerial Pole. DAPF staat er voor open deze discipline aan het NK toe te voegen, maar omdat er nog te weinig bekend is over de rigging/endorsements en er onder onze leden ook geen massale animo lijkt te zijn is besloten dit niet te doen voor editie 2022, maar pas in overweging te nemen voor editie 2023.

GEEN PARA POLE Er zijn voor deze editie geen inschrijvingen ontvangen voor Para Pole.


CORONA De organisatie zal er alles aan doen wat binnen de mogelijkheden ligt om het NK als een live evenement te organiseren. Het kan zijn dat er i.v.m. de geldende maatregelen aanpassingen gedaan worden aan het evenement, maar we proberen zo veel mogelijk het vertrouwde karakter van een live NK te benaderen. Omdat maatregelen nog op het laatste moment door de overheid gewijzigd kunnen worden zullen tot het laatste moment nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Wij doen onze uiterste best om deze wijzigingen, indien aan de orde, zo helder mogelijk te communiceren.


PROGRAMMA

Zie hieronder wanneer welke competities, categorieën en atleten aan de beurt zijn. Je kan het programma hieronder ook groter bekijken of downloaden als PDF via de knop.

Reacties zijn gesloten.