Event informatie

🏆 NK AERIAL & POLE 2024

🗓️ 1 & 2 juni⁠

📍Van Der Knaaphal, Ede⁠

Plan hier je route naar de NK-locatie

Het Nederlands Kampioenschap Aerial & Pole komt eraan! Op dit event kun je top-atleten in de paaldanssport, aerial hoop en aerial pole komen bewonderen. Ze strijden om de titel van Nederlands kampioen en de hoogste niveaus voor een WK-kwalificatie. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Krijg hier een indruk van alle onderdelen. Daarnaast is het NK hét event om andere liefhebbers te ontmoeten en zullen er ook standjes aanwezig zijn met leuke pole & aerial producten.

✅Pole Sports: elite & professional, inclusief Para Pole

✅Aerial Pole: elite & professional

✅Aerial Hoop: elite & professional

✅Artistic Pole

✅Artistic Aerial Pole

✅Artistic Hoop

✅Ultra Pole⁠


PROGRAMMA NK 2024 volgt zodra de running order is bepaald na inschrijving van de atleten. Voor een impressie van het aantal deelnemers tijdens de vorige editie vind je hieronder het schema van het NK Aerial & Pole 2023.

Let op: Op computers zal deze worden weergegeven, op telefoons of tablets moet je het eerst aanklikken. Je kan het programma ook downloaden via de knop achter de bestandsnaam. Of klik op de bestandsnaam om het groter te openen in een nieuw venster als het anders te klein is om te lezen op jouw scherm.

De volgorde van de atleten binnen hun categorie is bepaald volgens een running order trekking, die je terug kunt zien op ons YouTube kanaal.


TEAMS DIE HEBBEN DEELGENOMEN AAN HET NK 2023 Hieronder kan je zien welke atleten namens welk team zijn uitgekomen.


Uiteraard zoeken we ook mensen die willen helpen of sponsoren!

Heb je vragen over het NK, mail naar nk@dapf.nl.

Reacties zijn gesloten.