Vertrouwenscontactpersoon

De VCP is hét aanspreekpunt voor mensen in onze sport, professioneel of recreatief, die in aanraking komen met grensoverschrijdend gedrag. De VCP is verbonden aan DAPF, maar zal vertrouwelijk met de informatie omgaan en dus ook niet zomaar alles delen met het bestuur. Om deze reden werkt zij ook met haar eigen contactgegevens, zodat er ook geen andere toegang is tot bijv. de e-mails die naar de VCP gestuurd worden dan door Dewi zelf.

DAPF heeft nu ook een Vertrouwens Contact Persoon!

Ik zal mij eerst even voorstellen;

Mijn naam is Dewi (Dewwie) Soewarso, 46 jaar en moeder van 3 zonen. Ik paaldans al een aantal jaren en heb daar mijn passie in gevonden.

Ik heb een eigen Bewindvoeringskantoor, ben ik MFN registermediator en werk ik als vrijwilliger bij de Buurtbemiddeling. Je kunt wel zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het omgaan met mensen die hoog in hun emotie zitten, stress ervaren en in een conflictsituatie verkeren.

Wat zou ik voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen of te maken met grensoverschrijdend gedrag, dan ben ik jouw eerste aanspreekpunt. Ik bied een luisterend oor, kan raad geven en ik kan doorverwijzen naar geschikte hulp.

Wat is grensoverschrijdend gedrag?

Wanneer er schade op fysiek, mentaal of emotioneel vlak wordt toegebracht.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • Seksuele intimidatie
  • Discriminatie
  • Pesten

Hoe kun je mij bereiken?

Via 06-25037178 of Dewi.soe@live.nl

Ik wens voor iedereen een veilige sportplek.

Een sportplek waar je kunt ontspannen, lol hebt en jezelf kunt zijn.

Want wat hebben wij een leuke sport!

Groetjes, 

Dewi


CONTACTGEGEVENS VCP

DEWI SOEWARSO

06-25037178

dewi.soe@live.nl

Reacties zijn gesloten.