Gevraagd: Ervaringen

Er zijn voor paaldanssport en aerial hoop steeds meer leslocaties te vinden en ook veel sporters gaan thuis aan de slag. Afgelopen jaren zijn hiervoor verschillende danspalen een hoops op de markt gebracht. Maar wat weten we nou eigenlijk van deze producten? Het ene product is het andere niet.

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Met die feedback hopen wij in kaart te kunnen brengen wat er speelt bij de consument. Jullie als ervaringsdeskundige zijn hierbij een belangrijke factor en wij doen graag beroep op jullie bevindingen. Zowel complimenten als klachten zijn welkom. Meldt het ons vooral als er problemen zijn geweest, ook al denk je dat het een incident betreft.

Wat gaan wij doen met de informatie?
Met behulp van jullie feedback kunnen we een analyse maken. Sowieso willen we een overzicht van de verschillende danspalen en hoops uitbrengen met (positieve en negatieve) aandachtspunten, maar het brengt ook in kaart of er overkoepelende problemen ervaren worden waarop actie ondernomen moet worden. Het beschermen van jullie gegevens is belangrijk voor ons. Wij vragen een e-mailadres enkel zodat wij bij onduidelijkheden in contact kunnen treden. De gedeelde ervaringen worden uitsluitend gebruikt voor bovenstaand doel en zullen nooit naar buiten gebracht worden op een wijze die te herleiden is tot de inzender.


DEEL HIERONDER JOUW CONSUMENTENERVARING

    Reacties zijn gesloten.